Tennisanlæg
Ligger lige ved siden af Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 3200 Helsinge.
Vi råder over 3 super lækre grus tennisbaner der er åbne hele sommeren.
Derudover råder vi over 2 kunststofbaner der principielt er til rådighed hele året.

Indmeldelse af nyt medlem samt andre vejledninger
Hvis du er tvivl om hvordan du melder dig ind eller til træning, så find en vejledning under punktet Værd at vide.
For nye medlemmer, se vejledning her

Link til Facebook for seneste nyheder

Corona
Genåbning foregår under observation af enkelte retningslinjer for at smitterisikoen fortsat holdes til et minimum. Ud over dem vi kender til bevidstløshed skal vi være særligt opmærksomme på følgende

- klubhuset er nu åbent igen
- i forbindelse med fejning af grusbanerne har Helsinge Hallerne sat håndsprit op ved indgangen til både grusbaner
   og
kunststofbaner. Du kan evt. selv medbringe engangshandsker og ekstra håndsprit.

Her er de sidste nye retningslinjerne for tennis her og sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer her.

Sommersæson 2020
Pensionisterne spiller mandag og onsdag kl. 9-12.

Åbent hus mandag kl. 18-20.
Jacob tilbyder instruktion for begyndere og nye medlemmer mandag d. 6/7 og d. 13/7 fra kl. 19-20.
Det er nu I kan tage fat i omgangskredsen og få nogle flere i gang med sporten.
Har du spørgsmål, så sæt et post på vores Facebook side (https://www.facebook.com/HelsingeTennisklub) eller
ring til Jacob på 21642647

Mangler du bolde, har vi en mindre beholdning af Head Tour som du kan købe her på hjemmesiden under punktet SHOP.

Kommende arrangementer
Fredag d.   7/8 kl. 17-20 Tennis hyggeturnering, hvor vi slutter med mad fra grillen.
Lørdag d. 19/9 kl. 10-14 Klubturnering
Til begge arrangementer skal du tilmelde dig under punktet Event

Generalforsamling
Med lidt forsinkelse fik vi endelig afholdt vores årlige generalforsamling d. 28. juni 2020 og bestyrelsen består nu af
Michael Hughes, Ole Bjørn Larsen, Jacob Schjøtt, Jørgen Hornnæss og Nina Anker Jørgensen

Ole H. Larsen blev genvalgt som revisor.

Referat fra generalforsamling kan ses her og formandsberetning læs her

Junior - sommer
Træningen starter op igen onsdag d. 5. august.

Træningen for juniorer foregår om sommeren onsdage kl. 16-19 og fredage kl. 15-17.
Det koster 300 kr. at gå til træning om sommeren, så tilmeld dig under punktet Træning.

Nye juniorer
For nye juniorer gælder det, at du skal kontakte vores træner Jacob Schjøtt, så kan I aftale hvad tid I skal
komme og træne.
Når du melder dig ind skal du først oprette profil, betale det årlige kontingent på 475 kr.
for og derefter tilmelde dig sommertræningen som koster 300 kr. under punktet TRÆNING

Tlf.nr.:  21642647

Corona råd til juniorer og trænere
- der er sat håndsprit op, sprit dine hænder af før og efter træning
- at man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Du kan se mere under Medlemsgrupper ==>
Juniorer

Motionister
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==> Motionister

Pensionister
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==> Pensionister

Seniorer
Du kan se mere under Medlemsgrupper ==>
Seniorer

Stævner
Indbydelse til SM ude 2020
Tennis Øst har besluttet at indbyde til Sjællandsmesterskaberne ude 2020 og med den termin der tidligere er meldt ud. Som vi ved kan flere ting ændre sig, så i første omgang indbyder vi og tager efter tilmeldingsfristens udløb, stilling til hvordan mesterskaberne skal afvikles.
Måske oprette færre rækker, kun spille singler, sammenlægge årgange, sætte begrænsning på antal deltagere, udskyde spilleterminen hvis muligt, eller helt aflyse.
Det I skal gøre nu er at tilmelde jer gennem forbundets Tournament Software system dog uden at betale. Det er meget vigtigt at I ikke betaler, den del hører I om senere, når/hvis Sjællandsmesterskaberne bliver til noget.

Tilmeld jer på dette link i første omgang her
Indbydelserne er vedhæftet men kan også ses på www.tenniseast.dk

Tennisrejser med DGI forår 2020
DGI udbyder i lighed med tidligere år en række tennisrejser til Tyrkiet. Der er flere at vælge mellem og gode muligheder for at få en kick-start på sæsonen i sydens sol.
Læs mere på DGI’s hjemmeside

Vi ses i Helsinge Tennisklub